21. mar. 2012

Roskildefestival - støt klubben og få en billet

OBS...OBS...OBS...Vi skal også bruge folk til 2013 så skriv gerne en mail til os forud og du vil blive kontaktet når tiden nærmer sig i 2013
---------------------------------------------------------------
Så er det tid for at tilmelde sig til Roskilde Festival 2012.
Der er store navne på programmet i år, og FighterZone.dk vil sammen med AIR Roskilde Brydeklub som de forgående år gøre alt for, at vores medarbejdere for en fantastisk oplevelse.


Vi skal i år bruge ca. 225 medhjælpere det skal arbejde på mindre hold (5-15 personer) fordelt på et par områder. Kravet vil være at du skal være fyldt 18 år og arbejde samlet i 32 timer normal fordelt på 4 vagter á 8 timer. Som tak for dette får du et medarbejder armbånd der giver adgang til hele Roskilde Festival 2012. Vi sørger for lidt forplejning under vagterne.

Vi skal bruge medhjælpere i perioden 29. Juni til 09. Juli døgnet rundt. Arbejdet vil bestå af servicetjenester af forskellig art. (brandvagt, campingvagt, tårnvagt, bål/grillvagt, toiletvagt (ikke rengøring) og renovationsindsamling)

Mange vil kunne få 2-3 vagter før festivalen started, således at de kun har 1-2 vagter under selve festivalen.

Hvis du har lyst eller kender nogen der har lyst til at hjælpe  FighterZone.dk / A.I.R. Roskilde Brydeklub og få et gratis festival armbånd kan du tilmelde dig til Mikkel B Olsen på e-mail mikkelbircholsen@gmail.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. .
Mailen skal mærkes:  FighterZone.dk Roskildefestival 2012
og indeholde følgende oplysninger:
Fulde navn, Adresse, Telefonnummer, Cpr nr. samt kort om hvornår du kan arbejde og hvornår du ikke kan for at lette planlægningen. Er i flere der gerne vil være sammen på vagt - tilmeld venligst samlet og angiv dette, så vil vi PRØVE at tage højde for det.
Link til Roskilde Festival officielle hjemmeside: http://www.roskilde-festival.dk
mikkels mail adr: mikkelbircholsen@gmail.com Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere