Intruktører

Mikkel Birch Olsen


Underviser i:  
 • Underviser: Mixed Martial Arts

  Øvrige funktioner: 
 • Formand for FighterZone.dk

Mikkel er uddannet MMA- og SubmissionsWrestling-instruktør ved ShootersMMA. Han har trænet MMA siden det kom til Danmark i 90'erne. og har undervist MMA i over 12 år. Han har desuden været aktiv i kampsport, gymnastik og fitness, siden han var helt lille (bla. ca 15år med Jiu jitsu og en lang årrække med alt fra Thai boxing og boksning til karate). Han har forskellige undervisningsteoretiske såvel som praktiske underviseruddannelser, bla. Sergent uddannelsen og har i en årrække også undervist i bla. selvforsvar. Pt. arbejder han som Bokse- og Kettlecross instruktør i FitnessWorld samt som vagt og dørmand. Hans mange år som underviser- og udøver af kampsport giver ham stort overblik over de mange læringsaspekter i kampsort.  
Mikkel er efterhånden en "gammel rotte" i faget, og har en solid viden at trække på, det afspejler sig i hans undervisning hvor han er struktureret og målrettet. Mikkel elsker at undervise og brænder for klubben, derfor bruger han oceaner af tid på klubben og er næsten altid at finde i huset - også uden for normal åbningstid (altid igang med et projekt!)
Mikkel er også aktiv som MMA-dommer med erfaringer fra: Frederikssund Brawl, CSA Fightnight, Royal Arena, Clash of Warriors, FighterGalla og en del grappling stævner.
Mikkel er formand for klubben og en af initiativtagerne til FighterZone.dk.
Mikkel har stiftet Dansk MMA Forbund DMMAF.


Kristian Norris


Underviser i:
 • Mixed Martial Arts

Kristian (eller "Norris") er fast inventar på MMA-holdet. Norris er uddannet MMA-instruktør ved ShootersMMA og er med sin analytiske tilgang til teknik og bevægelse en stor ressource for klubben. Norris har en lang baggrund i Karate og Kung Fu, han har flere års erfaring med MMA og er en dygtig teknisk gulvkæmper. Norris har altid et eller andet teknisk at debatere eller demonstrere - og du kan derfor som regel finde ham aktiv på måtten efter den normale træning er slut. Hvis du vil lære en ny teknik eller blive bedre til noget kan du som regel få Norris til at trække noget spændende ud af ærmet.Simone Støvring

Underviser i :
 • Kick´n Burn

Simone er en altid glad og smilende person. Hun er en erfaren pige som har trænet og undervist Kickboxing, Thai og alm boksning i en del år. Hun har gennem tiden undervist børn, motions- og kamphold. Hun har bla. også boet og trænet et år i USA. Hun har et længere CV. her er nogle hovedpunkter: Kæmpede ved Europa Mesterskaberne (ISKA) i 2009, Danmarksmester i kickboxing 2010 og hun har vundet Guld gentagende gange ved Danish Open samt Scandinavian Open.

 

Jonas Troest Petersen


Underviser i:
Kick´n Burn
Jonas har været en del af FighterZone.dk siden klubben blev startet i 2009 og har hjulpet med MMA træningen lige så længe. Jonas har gennem tiden og undervist lige fra motions boksning hos fitnessWorld, assisteret med motions- og kamphold i Kickboxing til MMA træning. Jonas har vundet guld ved DAMA Sanda, fået medalje ved DM i kickboxing 2012 og har flere K1 kampe. Jonas har som en del af det danske MMA landshold været i Las Vegas og kæmpe ved VM. Og har en del MMA kampe både i danmark og udlandet, samt fået titlen ”Fighter of the night” ved Danmarks største MMA stævne. Ud over det har jonas langt over 50 grappling kampe


Glenn Thomsen


Underviser i:
 • Conditioning
Øvrige funktioner: 
 • Bestyrelsesmedlem

Glenn har baggrund i Judo og har trænet MMA siden 2008. Han har stor erfaring indenfor styrke- og konditionstræning, som han altid har trænet sideløbende med sin kampsport.
Glenn er perfektionist og da han selv brænder for træningen, er han tit i klubben for at træne uden for den normale tid.

 

Ronni D. Peders

Underviser i:
 • Conditioning
 
Ronni  har trænet i FighterZone i en del år og har gennemgået en enorm udvikling både som udøver såvel som træner. 

 

Kim Buch

Underviser i:
 • Conditioning
Kim har i mange år trænet styrke- og konditionstræning. Han er en ivrig løber og har trænet MMA siden 2008. Kim er en flittig bruger af vores styrketræningsfaciliteter og træner ofte både morgen og aften. Kim er uddannet kettlebell-instruktør. Alt dette gør at Kim har en stor erfaring at trække på i undervisningen. 


Anders Grann


Underviser i:
 • Conditioning

Anders har trænet Conditioning og MMA i FighterZone.dk lige siden opstarten og har her igennem dannet sig en stor erfaringsbase, som vi andre nyder godt af i hans undervisning. Anders træner selv aktivt med og er god til at få det bedste frem i eleverne.


Martin Lynge Nielsen

(Martin er en initiativtagerne til FighterZone.dk og tidligere næstformand. Martin er inaktiv som instruktør men er stadig at finde på holdene i klubben som elev når han kan finde tiden)

Underviser i: 
 • IKKE AKTIV INSTRUKTØR
Martin er uddannet Submission Wrestling- og MMA-instruktør ved ShootersMMA.
Martin kommer fra en familie med dybe rødder inden for brydning og karate - Martin har dog selv sin primære baggrund i Capoeira (8 år), hvilket kan ses i hans kreative og legende tilgang til kraft og bevægelse. Martin er aktiv kæmper i både grappling og MMA.
Martin er uddannet pædagog med idræt som speciale ved Ballerup Seminariet og anvender derfor dagligt idrætten som arbejdsredskab. Martin elsker at afprøve alting i praksis og er derfor ikke bleg for at deltage ved diverse turneringer og seminarer. 
Martins undervisning har ofte fokus på de små detaljer der får de store ting til at lykkes. Martin har undervist MMA siden 2008 og er en af initiativtagerne til FighterZone.dk.Vores Elever


I FighterZone.dk løfter vi i flok, hvilket kan opleves når vores elever gladeligt hjælper hinanden. Vi sætter en ære i at vores elever bliver i stand til at analysere på og videreformidle vores materiale. Vi har et miljø hvor vi støtter, hjælper, coacher hinanden - derfor skal man ikke være bange for at spørge om hjælp eller stille spørgsmål.