Om klubben

Træning i FighterZone.dk


Vi udbyder kvalificeret træning på alle niveauer i:
En moderne kampsport, hvor mulighederne er uendelige idet man både kæmper stående og på gulvet. Mixed martial arts kæmpes fuld-kontakt, typisk i et ottekantet bur - man kan vinde kampen på knock-out, på at modstanderen giver op (submission) eller på dommerstemmer. Læs mere om vores MMA-hold her.Innovativ styrke- og konditionstræning. Conditioning indeholder aspekter fra diverse moderne træningsformer og er den ideelle supplerende træning MMA-udøvere og andre der ønsker optimal træning af hele kroppen. Læs mere om vores Conditioning-hold her.

Foreningen

 
FighterZone.dk er en non-profit kampsportsforening i Roskilde.
Klubben blev startet i fællesskab af erfarne MMA-trænere og udøvere, der sammen delte visionen om en seriøs kampsportsklub med fokus på at optimere rammerne for træning af MMA.
Vi er en klub med en seriøs tilgang til træningen, og det er vigtigt for os at træningen foregår i et godt miljø, hvor alle føler sig både udfordret og velkomne.
 

Visionen

 
Visionen er at tilbyde en konstant optimeret undervisning, hvor alle udvikler sig bedst muligt. Hvor aktive kæmpere og motionister kan træne sammen i den daglige træning, uden det går ud over kvaliteten af træningen, og stadig have en positiv oplevelse hver gang de går hjem efter en træning - dette kan kun lade sig gøre hvis vi hele tiden er åbne for at justere træningen ud fra ny viden, feedback og erfaringer.
Vi gør derfor meget ud af altid at evaluere træningen sammen med eleverne - træningen er derfor et produkt af elevernes ønsker, den nyeste viden og trænernes erfaring.Samarbejde

 
FighterZone.dk er medlem af ShootersMMA Fight Team, som bla.a. er med til at uddanne vores instruktører. At være medlem af den største Europæiske MMA-organisation giver os en masse fordele, bl.a. i form af support, uddannelse og et verdensomspændende netværk af klubber og eksperter.
Vi tager jævnligt på seminarer og henter instruktører ind til at supplere undervisningen. På denne måde integrerer vi løbende de sidste nye finesser i undervisningen og sikrer os dermed at vi konstant er på forkant med udviklingen.
Derudover benytter vi flittigt vores store netværk af venskabsklubber, både i og udenfor organisationen, til fællestræninger ude og hjemme.
Vores filosofi er at vi samarbejder med alle andre klubber og organisationer, så længe samarbejdet ikke begrænser vores samarbejde med andre samarbejdspartnere.
Vi samarbejder bl.a. også med N-sport.dk (sportsmassage og akupunktur) hvor vores elever får 25% rabat.
 

Organisation


Shooters MMA Fight-team : Vores MMA-organisation. Varetager bl.a. instruktøruddannelse.

Forbund

DMMAF : Dansk MMA Forbund.
IMMAF : Det internationale MMA-forbund

Sponsorer


SEAS-NVE : Sponsor (T-shirts).
Kettlebellshop.dk : Sponsor (Kettlebells).
Budo Experten : Udstyr og hjælp til klub og kæmpere.
Nippon Sport :  Udstyr og hjælp til klub og kæmpere.