2. okt. 2015

VORES NYESTE HOLD ER I FREMGANG


Kick ´N Burn

OBS: Ingen fysisk kontakt... dvs. man kun slår og sparker på puder beregnet til dette (Pads).

Aldersgrændsen på dette hold er 12år og op efter.

Dette er et Kick- og Thaiboxing inspireret hold som er meget motions præget. Der bliver gået til den så man skal være klar til at få sved på panden.

Vores 2 faste instruktører på dette hold kan du se her under:


Simone Støvring

Simone er en altid glad og smilende person. Hun er en erfaren pige som har trænet og undervist Kickboxing, Thai og alm boksning i en del år. Hun har gennem tiden undervist børn, motions- og kamphold. Hun har bla. også boet og trænet et år i USA. Hun har et længere CV. her er nogle hovedpunkter: Kæmpede ved Europa Mesterskaberne (ISKA) i 2009, Danmarksmester i kickboxing 2010 og hun har vundet Guld gentagende gange ved Danish Open samt Scandinavian Open.
 


Jonas Troest Petersen

Jonas har været en del af FighterZone.dk siden klubben blev startet i 2009 og har hjulpet med MMA træningen lige så længe. Jonas har gennem tiden og undervist lige fra motions boksning hos fitnessWorld, assisteret med motions- og kamphold i Kickboxing til MMA træning. Jonas har vundet guld ved DAMA Sanda, fået medalje ved DM i kickboxing 2012 og har flere K1 kampe. Jonas har som en del af det danske MMA landshold været i Las Vegas og kæmpe ved VM. Og har en del MMA kampe både i danmark og udlandet, samt fået titlen ”Fighter of the night” ved Danmarks største MMA stævne. Ud over det har jonas langt over 50 grappling kampe